Ποιοι ειμαστε

Λίγα λόγια για εμάς και για το Δηώ Studios

Λίγα λόγια για εμάς...

Το ''ΔΗΩ'' βρίσκεται μέσα στην Αράχωβα με θέα στο χωριό και στο βουνό, μόλις 100 μέτρα από το κέντρο και η πρόσβαση, με το αυτοκίνητο αλλά και με τα πόδια, είναι ιδιαίτερα εύκολη. Αλλά η εύκολη πρόσβαση δεν είναι ο μόνος λόγος για να το επισκεφθείτε. Υπάρχουν άπειροι λόγοι αλλά ο πιο σημαντικός είναι ότι ο ξενώνας ''ΔΗΩ'' συνδυάζει το παλιό με το νέο. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και φιλοξενία ''δένει'' με τις σύγχρονες ανέσεις και οι παροχές ''θυμίζουν'' την οικογενειακή θαλπωρή του σπιτιού μας παρά το ψυχρό και απρόσωπο περιβάλλον ενός ξενοδοχείου. .

Το Δηώ studios διαθέτει υπέρδιπλα κρεβάτια, τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, προσωπικό σαλόνι, δορυφορική τηλεόραση και DVD και στους 2 χώρους , δωρεάν internet και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα για ένα πλούσιο πρωινό..

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες και φίλους μας. Να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες τους και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε απλόχερα...

 

Τα υλικά για το πρωινό όπως και τα ξύλα για το τζάκι ανανεώνονται όποτε το θελήσουν οι ένοικοι και ο χώρος λάμπει από καθαριότητα καθώς για αυτό φροντίζουν οι ιδιοκτήτες που με αγάπη και μεράκι φροντίζουν για όλα μια που η επιχείρηση είναι για εκείνους ''οικογενειακή υπόθεση '' !!!

Όμως, επειδή ''μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις '' σας αφήνουμε να τα διαπιστώσετε όλα μόνοι σας από κοντά ! Σας περιμένουμε...